Idrottsstängsel

Idrottsutövning utomhus kräver stabila och oftast skräddarsydda stängsel, vilket våra idrottsstängsel lämpar sig väl för Рdessa typer av skyddsanordningar är ytterst flexibla och kan levereras i olika former. Vi levererar kompletta stängsel i olika utföranden till tennis, fotboll, golf, friidrottsanläggningar med mera.

Idrottsstängsel uppfyller olika syften och det är därför de kännetecknas av en stark och synnerligen hållbar design. Vare sig det handlar om att hålla publik ute, eller för den delen både publik och material som bollar, redskap och liknande inne på ett säkert sätt så är det viktigt att montera ett idrottsstängsel för maximal säkerhet Рbåde för dig som utövare, din eventuella publik, och utomstående.

De flesta idrottsstängsel som monteras har också en unik öppenhet och bjuder in till en viss insyn då de är skapta med en publik i åtanke. Det är ju inte vidare trevligt om stängsel obstruerar den som tittar från att se vid en så publik arena som en idrottsanläggning.

Hör av er för en kostnadsfri offert för just er anläggning.

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntan 1, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB - Björkgläntan 1, Onsala - info@kungsbackastangsel.se
- 0300-214 94


Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.