Industristängsel

Säkerhetsnivå 1, Stängsel

Vi erbjuder industrist√§ngsel som √§r anpassat f√∂r anv√§ndning i skandinaviska klimat.¬†Svensk ‚ÄĚstandard‚ÄĚ f√∂r industrin √§r 2 meter h√∂gt fl√§tverk med maskstorlek om 50 x 50 mm.
Som överklättringsskydd är det tre rader taggtråd på toppen av stängslet. Detta är också vad Försäkringsförbundet rekommenderar i sina Regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4.

Säkerhetsnivå 2, Panelstängsel

Panelstängsel för ett säkert forceringsskydd.
Svetsade paneler ger ett betydligt säkrare stängsel som dessutom kan färganpassas till miljön kring byggnader, eller varför inte företagets egna färger.

Säkerhetsnivå 3, Palissadstängsel

Vi erbjuder palissadstängsel i en rad olika utföranden. Samtliga består av svetsade, stående och liggande stålprofiler. Dimensioner kan variera efter säkerhets- och designkrav och kan fås med rak eller bågformad topp samt med eller utan spets.

Ett palissadstängsel lämpar sig väl då höga krav ställs på både säkerhet och estetik. Många företag satsar stort på flotta entréer men glömmer ofta bort att stängsel och grindar är företagets yttre gräns mot omvärlden.

Den kraftiga konstruktionen borgar för en mycket hög säkerhet, samtidigt som risken för åverkan är låg. Säkerhetsbehovet styr höjden på sektionerna samt val av överklättringsskydd. Konstruktion och ytbehandling ger en lång livslängd med ett minimum av underhåll.

Palissadstängsel lämpar sig på följande användningsområden: Parkanläggningar, offentliga inrättningar, flygplatser, militära anläggningar, skolor, industriområden, lek- och sportanläggningar mm.

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntan 1, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB - Björkgläntan 1, Onsala - info@kungsbackastangsel.se
- 0300-214 94


Denna sida använder cookies. En cookie är en liten textfil som placeras på din dator och denna används för att du ska uppleva sajten på bästa sätt.