Palissadstängsel

Vi erbjuder palissadstängsel i en rad olika utföranden. Samtliga består av svetsade, stående och liggande stålprofiler. Dimensioner kan variera efter säkerhets- och designkrav och kan fås med rak eller bågformad topp samt med eller utan spets.

Ett palissadstängsel lämpar sig väl då höga krav ställs på både säkerhet och estetik. Många företag satsar stort på flotta entréer men glömmer ofta bort att stängsel och grindar är företagets yttre gräns mot omvärlden. Den kraftiga konstruktionen borgar för en mycket hög säkerhet, samtidigt som risken för åverkan är låg. Säkerhetsbehovet styr höjden på sektionerna samt val av överklättringsskydd. Konstruktion och ytbehandling ger en lång livslängd med ett minimum av underhåll.

Palissadstängsel lämpar sig på följande användningsområden: Parkanläggningar, offentliga inrättningar, flygplatser, militära anläggningar, skolor, industriområden, lek- och sportanläggningar, stängsel för villa.

Klicka här för offert

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntevägen 2, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94, 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB, Björkgläntevägen 2, Onsala • info@kungsbackastangsel.se0300-214 94Cookie policy