Specialstängsel

Med många år i branschen har vi kunskapen att kunna specialanpassa våra stängsel och staket efter era krav och önskemål. Vare sig det är ”vanligt” stängsel, vildsvinsstängsel, stängsel för villa, generella djurstängsel eller dylikt så har vi en enkel lösning redo för dig om så önskas.

Egentligen kan man krasst säga att alla våra stängsel är en form av specialstängsel, eftersom vi ger dig en specialanpassad lösning för just din situation och du är garanterad en fläckfri produkt med tillhörande montering från en rutinerad och strävsam firma.

Då naturen av ”specialare” i regel är ganska så flytande och relativ till situationen så kan du som kund gärna höra av dig till oss, så informerar dig om vi kan erbjuda stängsel som är anpassade efter just din situation, oavsett om den är prekär eller inte. Det finns inget som vi inte kan fixa, och det är en devis vi är villiga att ta fasta på.

Vi är en mycket flexibel firma och kan sätta upp stängsel Göteborg runt med omnejd samt i Kungsbackaområdet.

Klicka här för offert

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntevägen 2, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94, 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB - Björkgläntevägen 2, Onsala - info@kungsbackastangsel.se - 0300-214 94