Panelstängsel

Panelstängsel är ett områdesskydd för dig som vill ha något extra utöver flätverksstängsel. Ett stängsel som genom sin konstruktion och utformning säkerställer en lång livslängd och där risken för skador på grund av åverkan är liten.

Panelerna varmförzinkas och kan med fördel lackeras i de flesta kulörer enligt RAL-skala. Möjligheten att utseendemässigt anpassa stängslet till byggnader och omgivning skapar goda förutsättningar till lösningar som både tillgodoser högt ställda säkerhetskrav och ett tilltalande yttre.

Panelerna finns i tre olika varianter så möjligheten att anpassa staketet efter just era önskemål och krav är god. Panelerna finns i höjder 0,6 – 2,4 meter. Varje sektion bygger 2,5m.

Användningsområden kan vara parkanläggningar, offentliga inrättningar, flygplatser, militära anläggningar, skolor, industriområden och lek- och sportanläggningar.

Klicka här för offert

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntevägen 2, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94, 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB - Björkgläntevägen 2, Onsala - info@kungsbackastangsel.se - 0300-214 94