Stängsel

Ett klassiskt flätverksstängsel av högsta kvalitet ger dig stor frihet! Ett nytt stängsel runt villan eller gården öppnar för nya möjligheter, låt hunden leka av sig i frihet och sluta oroa dig för vart barnen tar vägen innan du själv hinner ut på gården.

Förskolestängsel

Stängsel till daghem, lekparker, fritids och skolor är tillverkade för att motstå det vanliga slitaget. Till daghem rekommenderas en mindre maskstorlek för att minimera chanserna att klättra på staketet, samt att det innebär ett starkare nät. Grindarna utrustas med specialkonstruerade barnsäkra lås för ökad säkerhet. Med en överliggare förstärker man staketet betydligt. Risken att barnen hänger på nätet och trycker ner den översta spänntråden minimeras. En överliggare ger staketet en ökad livslängd och ett snyggare utseende, till daghem är detta att rekommendera. Stängselnätet är av flätad gunnebotyp, och tillverkas i höjder från 600 mm till 4000 mm, med maskstorlek från 20 x 20 mm till 60 x 60 mm och tråddimensioner från 2,0 mm till 4,0 mm. Självklart kan vi anpassa staketet efter just ert önskemål.

Klicka här för offert

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntevägen 2, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94, 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB - Björkgläntevägen 2, Onsala - info@kungsbackastangsel.se - 0300-214 94