Vildsvinsstängsel

Vildsvinen ökar i antal i landet och på vissa håll kan de ställa till med stora skador.

Då finns där bara en lösning som alltid är på plats och det är ett elstängsel. Kostnaden av ett elstängsel är mycket lägre än att få marken förstörd av vildsvin. Att återställa en gräsmatta tar åtskilliga timmar och är ingen vacker syn.

Vi monterar flera olika modeller utav elstängsel, allt från enkla och snabbuppsatta elstängsel till mer permanenta lösningar. Vi underröjer för staketet och skyltar upp våra staket tydligt med varningsskyltar så att ingen kommer till skada.

Vår erfarenhet visar att vildsvin nästan aldrig hoppar över ett stängsel med 3 trådar så till vida att dom inte är trängda och har väl ett vildsvin gått på en eltråd så gör de inte gärna det igen. Då vildsvinen dessutom lär sig utav varandra så söker de sig oftast till andra områden för sitt födosök istället för att gå på det obehagliga elstaketet.

Vi gör ett besök hos er och erbjuder ett komplett stängsel mot vildsvin monterat och klart. Vill nu bara köpa material och göra arbetet själv går givetvis det utmärkt.

Är du orolig över att få in vildsvinen i trädgården, på fotbollsplanen, på golfbanan eller ut i åkrarna? Kontakta oss, vi har lösningen på ert problem.

Klicka här för offert

 

Varför oss?

Kungsbacka Stängsel etablerat 1989.
Vi är ett litet, flexibelt företag med 4 anställda som gör det mesta inom områdesskydd, såsom bl.a villa, industri, skolor, förskola samt rastgårdar.

Kontakta oss

Kungsbacka Stängsel AB
Björkgläntevägen 2, Onsala
info@kungsbackastangsel.se
0300-214 94, 0708 - 88 48 73
© Kungsbacka Stängsel AB, Björkgläntevägen 2, Onsala • info@kungsbackastangsel.se0300-214 94Cookie policy